People make companies succeed

Board Services & (Female) Diversity

< Kienbaum Netherlands

Corporate governance is uitgegroeid tot een actueel onderwerp van gesprek - niet in de laatste plaats door openbare schandalen en de roep om meer vrouwen aan de top. Ongekende veranderingen doen zich (internationaal) voor in de (non-executive) boardroom. Gender alleen is niet de enige overweging bij het aantrekken van nieuwe bestuurders en commissarissen. Diversiteit, competenties en professionaliteit zijn de doorslaggevende factoren voor een optimaal functionerende en georganiseerde tegenspraak.

Kienbaum is dé adviseur voor vragen aangaande corporate (behavioral) governance, van search en samenstelling van non-executive en executive boards, boardevaluatie, governance-opleiding tot aan vergoeding van de directie en commissarissen.

Door de toegenomen verantwoordelijkheden en tijdbesteding van bestuurders en directie, is ook het belang van goede informatievoorziening, processen en samenwerking in de boardroom toegenomen. Kienbaum verbetert de boardroom efficiency middels slimme digitale applicaties, overzichtelijke processen en diensten met toegevoegde waarde. Kienbaum is dé adviseur voor vragen aangaande corporate (behavioral) governance, van search en samenstelling van non-executive en executive boards, board evaluatie, governance-opleiding tot aan vergoeding van de directie en commissarissen.