People make companies succeed

Executive Search

< Kienbaum Netherlands

Bedrijven moeten zich steeds sneller ontwikkelen en aanpassen om succesvol te blijven. Werknemers met hun ideeën, ambities, waarden en competenties vormen de drijvende kracht achter de progressieve ontplooiing van een bedrijf. Vanuit het begrijpen van zowel het bedrijf en haar cultuur als de werknemer, dragen wij substantieel bij aan de voorspoedige ontwikkeling van onze klanten en het individu door het vinden en selecteren van de meest geschikte kandidaten en hen te inspireren voor een nieuwe uitdaging. Van Amsterdam tot Ankara, van Berlijn tot Beijing, van familiebedrijf tot grote multinational en van (senior) manager tot aan commissaris.

Onderscheidende Executive Search-benadering

Onze grondige aanpak resulteert in een eerste short-list die in 93% van de gevallen direct een plaatsing oplevert.  Een eventuele tweede shortlist levert een succesratio van 98%. Dit bereiken wij door ons als een betrokken doch kritische gespreks- en sparringpartner op te stellen. Door middel van een grondige analyse van de situatie en de opdracht helpen wij onze cliënten om de succescriteria scherp te stellen en stakeholders op één lijn te brengen. Verder hebben wij specifieke industrie en functionele kennis, een volledige transparant werkproces, een ‘evidence based’ benadering en een internationale mentaliteit, ondersteuning en netwerk. We koppelen vereiste competenties aan de organisatiecultuur, maken gebruik van analysetools met hoge validiteit en bieden begeleiding in het hele proces tot en met de on-boarding.

Industrieën

Wij vinden het belangrijk om industrie specifieke kennis in onze services te integreren. De sectoren waar wij ons hoofdzakelijk op richten zijn: maakindustrie & engineering, auto-industrie, chemie, farmacie, hightech, olie/gas & energie, financiële diensten en onroerend goed, retail, telecommunicatie, IT & media, transport & logistiek en consumentenmarkt.

Posities

Wij richten ons op functies in bestuur en toezichthoudende posities alsook algemeen, financieel, marketing & sales en HR management, en tevens innovatie, operations en supply chain management.